Nieuwe teamindeling 2021-2022

Hallo allemaal,

Jullie zien hier de teamindeling voor het seizoen 2021-2022: https://kvoranjewit.nl/wp-content/uploads/2021/05/Teamindeling-2021-2022.pdf.

Het is een hele puzzel geweest, maar in overleg met trainsters hebben we de teamindeling rond gekregen. We hopen dat we met deze keuze het korfbalplezier kunnen behouden. Er staan nog geen trainsters en coaches bij de teams, daar gaan we nu de komende weken flink mee aan de slag.

Het afgelopen jaar is het op korfbalgebied helaas niet gegaan zoals wij hadden gehoopt. Omdat de competitie er voor dit seizoen helemaal uit ligt hebben we besloten om vanaf 17 mei te gaan beginnen met trainen in de nieuwe teamindeling. Zo kunnen we met z’n alle ons al voorbereiden op het nieuwe seizoen, alvast wennen aan andere regels, vakken, korven en aan je nieuwe teamgenoten.

Voor de E1, F1 en F2 hebben we alvast de trainingstijden voor aankomend seizoen erbij gezet omdat deze al zeker zijn. T.z.t. ontvangen jullie de aanvangsbrief voor volgend seizoen met daarin ook voor de rest de trainingstijden. Hoe verder de voorbereiding en start van het seizoen eruit zal gaan zien is nog even afwachten.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons dan weten.

De Jeugdcommissie,

Kayleigh, Maureen, Mandy, Paola, Kim, Steffie en Aniek