Jubilaris en huldigingen tijdens de afgelopen jaarvergadering

Tijdens de druk bezochte jaarvergadering op 9 oktober zijn er een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Om te beginnen met de aftredende bestuursleden: Franca Weijs en Clazien Keijzers. Samen goed voor bijna 25 jaar volledige inzet voor onze vereniging; geweldig! Zij werden tijdens de vergadering bedankt voor hun harde werk.

Anita Vermeulen kreeg een speldje en een oorkonde van de KNKV ter ere van haar 25 jarige jubileum bij Oranje-Wit. Momenteel speelt Anita in de recreanten. Ook heeft zij jarenlang als vrijwilliger teams getraind en gecoacht. Nogmaals gefeliciteerd, Anita!

Tot slot werden Marcia Zweden en Maria Nabben in het kader van ‘De Week van de Scheidsrechter’ bedankt voor hun inzet als scheidsrechter en lid van de scheidsrechterscommissie.

Hieronder vind je enkele foto’s die genomen zijn tijdens de jaarvergadering.