Gezocht: juryvoorzitter(s)!

Gezocht: juryvoorzitters voor de thuiswedstrijden van Oranje-Wit 1!

Oranje-Wit 1 is vorig zaalseizoen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Dit betekent dat zij weer zullen gaan spelen met de schotklok.

Voor komend zaalseizoen zijn we daarom op zoek naar een of twee juryvoorzitters.

Wat houdt de functie van ‘juryvoorzitter’ in?
De jurytafel (bestaande uit de tijdwaarnemer, schotklokbediener en de juryvoorzitter) is onderdeel van de arbitrage. Als juryvoorzitter zit je tijdens de 7 thuiswedstrijden van Oranje-Wit 1 aan tafel met de tijdwaarnemer en schotklokbediener. Je ziet erop toe dat de taken en regels op de juiste manier worden toegepast.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het uitvoeren van deze functie, is er eenmalig een cursusavond waaraan je deelneemt.

Naast dat je Oranje-Wit 1 en onze vereniging hier enorm mee helpt, heeft het voor jezelf ook een bijkomend voordeel: als jurylid maak je de wedstrijden van Oranje-Wit 1 van heel dichtbij mee!

Ben je of ken je iemand die ons kan helpen? Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via mcoranjewit@hotmail.com.