De eerste punten in de strijd voor promotie naar de Topklasse zijn binnen!

De eerste punten in de strijd voor promotie naar de Topklasse zijn dinsdagavond door Oranje-Wit binnengehaald. Oranje-Wit startte fel aan de wedstrijd en er werd goede druk gezet op tegenstander Prinses Irene. Het baltempo was hoog en iedereen was scherp wat resulteerde in een 3-0 voorsprong. Natuurlijk werd door de gasten ook gescoord. Toch lukte het Oranje-Wit om telkens een voorsprong van twee doelpunten te behouden op Prinses Irene. De tweede helft begon moeizaam voor Oranje-Wit maar het lukte Prinses Irene niet om dichterbij te komen. Beide ploegen bleven scoren. Er werd een mooie en leuke wedstrijd gespeeld in de goed gevulde Wetteling. Uiteindelijk stond er een stand van 16-11 op het scorebord in het voordeel van Oranje-Wit.

Aanstaande zondag 7 april speelt Oranje-Wit opnieuw tegen Prinses Irene die erop gebrand is om hun plek in de Topklasse te behouden.

De wedstrijd wordt gespeeld in De Overbeek in Nistelrode en start om 13.15u. Bij winst is promotie naar de Topklasse een feit. Wordt de wedstrijd verloren dan zal er zondag 14 april een laatste beslissende wedstrijd gespeeld worden. Wij hopen zondag natuurlijk weer veel supporters te mogen zien op de tribune!!