Als supporter mee naar de wedstrijd voor promotie naar de Topklasse? Ga gezellig mee met de bus!

Aanstaande zondag speelt Oranje-Wit 1 om 13.15 uur in Nistelrode een wedstrijd voor promotie naar de Topklasse. De eerste wedstrijd werd afgelopen dinsdag gewonnen met 16-11. Als de dames a.s. zondag in Nistelrode ook winnen, dan is promotie een feit!

Nu willen we als Oranje-Wit zijnde natuurlijk graag veel supporters om de dames aan te moedigen! Daarom willen we een bus gaan regelen om gezamenlijk naar Nistelrode te gaan.

De kosten voor deze bus zijn (ongeveer) 10 euro per persoon. Deze dien je contant te voldoen bij aankomst bij de bus.
Vertrek: 11.30 uur op het sportpark in Leunen.
Terug: ongeveer een uur na de wedstrijd.

Wil je graag gezellig mee met de bus om deze dames aan te moedigen in Nistelrode? Geef je dan snel op vóór vrijdagavond a.s. bij Jos Claessens of door een e-mail te sturen naar bestuuroranjewit@hotmail.com. Vol is vol! Er is plek voor 50-59 personen. Als de bus vol komt, gaan we dit regelen.